M. (Marc) van Rosmalen

Eigenaar & Juridisch specialist
vanrosmalen@stroopibc.com ||  ☎ +31 (0)85 888 1447

Marc komt uit een internationale familie. Waar zijn grootvader Marc’s grootmoeder en hun kinderen vanuit Nederland meenam naar Spanje in de vroege jaren ’60, verhuisde Marc zelf naar Londen in het jaar 2000. Twee en een half jaar later verhuisde hij terug naar Nederland, maar niet voordat hou trouwde met zijn Poolse echtgenote.

Marc heeft zijn ondernemersbloed ook van zijn familie gekregen. Zijn grootvader, moeder en zijn tante en oom waren allen ondernemers. Voordat Marc’s vader met pensioen ging werkte hij bij een verzekeringsmaatschappij, waar hij de anti-fraude afdeling opzette. De finesse en focus die daarvoor nodig zijn heeft Marc van hem geërfd.

Marc’s gedrevenheid om mensen van dienst te zijn, heeft er voor gezorgd hij heeft gewerkt als gastheer in luxe restaurants, personen als de vicepremier van het Verenigd Koninkrijk heeft bediend bij formele aangelegenheden, het ondersteunen van ondernemers bij het stroomlijnen van hun credit management processen en het incasseren van uitstaande facturen, tot hen voorzien van juridisch advies en bijstaan in juridische procedures.

Door de ervaringen uit zijn familie, zijn eigen ervaringen met ondernemers en door zelf een ondernemer te zijn, kan Marc zonder veel moeite zijn collega-ondernemers begrijpen. Doordat Marc altijd het “waarom” achter beslissingen wilt weten kan, hij snel hoofd- van bijzaken onderscheiden. Dit helpt hem om snel tot de kern van de behoeftes van zijn cliënten te komen. Zijn cliënten zijn het meest tevreden over Marc’s eerlijkheid, zijn heldere en open communicatie en voor zijn out-of-the-box kunnen denken, waardoor hij zijn cliënten het best kan bijstaan.

Bij Stroop! International Business Consultants staat Marc met veel plezier grote en kleine ondernemingen bij. Zijn cliënten zijn onder meer een speelgoedontwerp- en productiebedrijf en een groot casinoconcern. Marc focust zich op het bijstaan van zijn cliënten in Europa in de breedste zin van het woord, om hen te voorzien van een degelijke zakelijke fundering en hen te adviseren over overeenkomsten met bijvoorbeeld leveranciers, klanten en commercieel agenten. Hij heeft ook praktijkervaring met boekhouden en belastingaangiften, alsmede op het gebied van Europese productveiligheid en CE-certificering.